Hoi Hoi!
Door: Rob natuurlijk ;-)
Blijf op de hoogte en volg Rob
15 September 2004 | Nederland, Maastricht
in navolging van Judith (die ook mee gaat naar Wales) heb ik nou ook een site geopend waar jullie mijn uhm... avonturen kunnen lezen. Ik zal ook proberen ook af en toe foto's te plaatsen en natuurlijk regelmatig wat berichtjes plaatsen dus kijk af en toe ff. Nog maar 2 dagen en dan is het zo ver, dus nou alles in aan het pakken....spannend...
Groetjes!
Rob
ps. voor meer foto's kunnen jullie af en toe kijken op jvd.waarbenjij.nu, de site van judith dus, het zal met haar digitale camera makkelijker zijn om foto's online te zetten & wie weet sta ik er ook wel een keertje op ;-)
16 September 2004 - 14:00
Christa:
Heee Rob!!!
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL VEEL PLEZIER!!
liefs christa -
16 September 2004 - 18:47
James:
Rob,
Geniet nog maar van je frietje met zuurfleish .....nu het nog kan.... hahahahahahaha
Veel leer plezier ! -
16 September 2004 - 20:29
Krisje Brugmans:
Hej Robke!! Hoe is ie?? Wel interessant zo'n persoonlijke website!! goshie wat heb ik je al lang niet meer gesproken.. (schaam schaam) maar ik ben je zeker niet vergeten. Helpt dat? In ieder geval hoop ik dat alles goed met je gaat..
(nice picture trouwens)
Krisje Brugmans:
sorry sorry.. Maar heel veel succes en plezier in the UK!! -
16 September 2004 - 23:17
Kristel:
Hey robbie, Ik hoop dat je een superleuke tijd zult hebben, good on ya mate! hahahaha.. Hows ur english? Mijn nederlands is niet meer helemaal wat het was.. :)
Stay in touch bro!
xoxox
Kristel -
17 September 2004 - 07:16
Essieeej!:
hier n berichtje van je super super superrrr lieve zusje!!! k ga je egt wel misse!!!!! heeel voorzichtig doen! en heeel veel plezier..geniet ervan! en ikzal zorge dat je gitaar nog steeds nooi blinkt als je terug bent!! mhoehahaha!!..
dikke kusss!! van je zusje! -
17 September 2004 - 17:17
Eq, Nobe!:
Hey Rob, heel veel plezier in Wales en heel veel succes met het hercoderen en interpreteren van het Welsh accent (though job :) )
Haddig, Johan -
17 September 2004 - 17:24
Mirjam:
Heej toffe Rob,
Daar zit je dan, ver weg.....maar voor mij zat je dat altijd wel. Ga er echt een super tijd van maken, geniet van de kleine dingen. Doe vooral lekker gek!!!
Later, hoi Mirjam -
17 September 2004 - 18:23
Mamsie:
hoi,schat.
ik ben blij voor jou.een groot avontuur! Vanmorgen mijn gedachten zullrn mij de komende maanden bij blijven. Verdriet is een gevoel van mijzelf.ware liefde is de wetenschap dat je terug komt.
We love you and toedeloe -
17 September 2004 - 18:31
Mister They:
Bedankt, dat ik de komende maanden de kamer voor me alleen heb. Ik had op de morgen van je vertrek "iets" op de trap voor je neer gelegd, jammer genoeg moest ik mijn instinct opvolgen en heb ik maar een gedeelte van de muis achter gelaten.
Dit werd nota bene nog voordat je opstond opgeruimd. Maar ja that's live. Groetjes They -
19 September 2004 - 15:58
Daisy:
Hey Rob!
Goed idee, die site! Ik zal zeker regelmatig langskomen! Have fun in Wales! In Maastricht mist ge op t moment nie veel, alleen bergen werk pff! Groetjes! -
19 September 2004 - 19:43
Mamsie:
Fijn dat je goed bent aangekomen,had ook niet anders verwacht. Hier is alles okee.Tom heeft gisteren gewonnen met 0-7
Zelf 2 goals gemaakt.
Veel liefs
Laat deze site a.h.w. een rode loper zijn van vriendschap. -
19 September 2004 - 19:45
Bo:
Hey Rob ik mis je: Dag Bo iedere morgen en jouw aazelend wel of niet een aai. Maar ik weet dat je diep in je hart toch ook een klein plekje hebt voor mij.(I hope so)
Nog altijd even harig dan normaal.
Bo -
20 September 2004 - 12:07
Jos:
Beste Rob, ik weet zeker dat je een geweldige tijd in Wales zult hebben. Geniet ervan.
Groetjes Daddy -
21 September 2004 - 17:28
Viviane:
Hey Rob!!!
Wel handig zo een site, dan kunnen we 'De avonturen van Rob 1 en 2 ;)' van hieruit een beetje meevolgen! Amuseer u goed!
Groeteltjes,
Viviane