Pijn aon ut puutje :) - Reisverslag uit Bangor, Verenigd Koninkrijk van Rob Hameleers - WaarBenJij.nu Pijn aon ut puutje :) - Reisverslag uit Bangor, Verenigd Koninkrijk van Rob Hameleers - WaarBenJij.nu

Pijn aon ut puutje :)

Door: Rob

Blijf op de hoogte en volg Rob

16 Oktober 2004 | Verenigd Koninkrijk, Bangor

Goeie dag allemaal,
daar ben ik weer.
Ik heb weer eens tijd gevonden om iets te schrijven op site, natuurlijk bedankt voor jullie reacties ;-). Hier gaat alles wel aardig. Ik heb woensdag met voetbal mijn enkel flink gekneusd, schijnbaar iets te enthousiast een duel in gevlogen. In het begin deed het echt ongelofelijk veel pijn en werd ie echt heel erg dik. Donderdag naar de huisarts geweest, doorwezen naar het ziekenhuis voor een scan. Gelukkig (na in het ziekenhuis van hop naar her te zijn gestuurd) bleek dat mijn enkel niet gebroken was. Dus met pijnstillers en krukken naar huis gestuurd (of ja, gereden met de taxi;-)). Gister ging het al wat beter en vandaag is alweer een stukje beter, ik kan me redelijk pijnloos voortbewegen en heb al half de krukken niet meer nodig, hoewel normaal lopen er nog niet in zit en trappen nog steeds redelijk traag gaan. Maar naar omstandigheden gaat het erg goed. Gister lekker binnen gebleven, spelletjes gespeeld, filmpje gekeken e.d. Maar goed, voor de rest gaat alles dus hier nog prima, ik heb foto's van mijn bergwandeling een paar weekjes geleden maar die moet ik nog ergens inscannen maar anders krijgen jullie ze zsm te zien.
Groetjes
Rob

ps, alvast een reactie op de vraag in je mailtje omdat ik niet nou de tijd heb om een fatsoenlijk mailtje na te sturen, ja tuurlijk vind ik dat leuk! ;-)

• 16 Oktober 2004 - 15:43

Suikertante:

Lieve Rob, ocharme, ben je geblesseerd. Sportiviteit heeft een tol, wildebras. Ik hoop dat het je niet al te zeer beperkt in je bewegingen, want dat zou vervelend zijn. Zeker als je op vrijersvoeten wil gaan (GRAPJE!). Weet je trouwens dat je met krukken aardige meppen kunt uitdelen en pootje kunt lappen? Maak van je nadeel een voordeel! Ik heb je zusje voorgesteld om samen met jou uit te zoeken hoe we je kunnen bezoeken. Ik hoor nog. Een dikke beter-word-knuffel van de zus van je beminde moerdertje (die we ooit, tot jouw grote verdriet, bijna waren kwijtgeraakt in Euro Disney.

• 19 Oktober 2004 - 14:13

Essiej:

heej schetepoep! hihi....hoe gaat ie daaR? ik ga over 3 weken naar sosu minifestival!!joepieee! kstuur je gauw weer n mailtje!! hoe gaat t nu met je pootje?? hihi egt iets voor jou..naja automatisch dus ook iets voor mij;)..hihi spreek je snel!

kuskuss!

• 21 Oktober 2004 - 09:44

James:

Rob..wat is je emailadres daar?

• 21 Oktober 2004 - 10:12

Rob:

> James
    Hey, eigenlijk is mijn email adres nog steeds hetzelfde, het liefste rob_hameleers@hotmail.com, maar ik kijk ook nog af en toe op r.hameleers@student.unimaas.nl of je kunt psu083@bangor.ac.uk proberen, mogelijkheden te over dus!! ;-) Ik hoorde trouwens dat dt de laatste week is dat we in het oude gebouw zitten?? Gaaf, succes!

> Suikertante ;-) & Esther

Natuurlijk weer bedankt voor jullie berichies. Leuk dat jullie komen! Ennuh, Esther, sjeetje, aub wel opschieten met het regelen anders wordt het steeds duurder. Dus laat ff snel wat horen, groetjes!!

• 24 Oktober 2004 - 19:32

Juud:

Heej Rob..

dr staat n berichtje voor je op mijn website ;)

Greetz Juud

• 25 Oktober 2004 - 11:52

Essiej (je Zuster;)):

heeej broeder...:P hihi

IK MIS JE!!

kus esther

ps: ik heb mn haar geknipt!! bestw el veel vanaf! maar k ben nog steeds sexy zuster esther;)...hiihihih!