Eindelijk weer een update - Reisverslag uit Bangor, Verenigd Koninkrijk van Rob Hameleers - WaarBenJij.nu Eindelijk weer een update - Reisverslag uit Bangor, Verenigd Koninkrijk van Rob Hameleers - WaarBenJij.nu

Eindelijk weer een update

Door: Rob

Blijf op de hoogte en volg Rob

30 November 2004 | Verenigd Koninkrijk, Bangor

Zo zo, het is alweer een tijd geleden. Voor degenen die me niet meer herinneren, ik ben Rob, de/het vriend/familielid dat in het altijd zonnige Wales vertoeft. Als je niet meer kan herinneren hoe ik eruit zie, kijk even snel naar de foto. Kan iedereen gebeuren ;-). Ik ben 21 jaar maar don't worry, je hebt mijn verjaardag niet gemist, die is al een tijdje geleden ;-).

Voor de mensen die me wel nog herinneren volgt hier even een op-datumpje ;-).
Hier gaat alles goed. Ik heb net een paar erg hectische dagen/weken achter de rug met behoorlijk wat presentaties,werkstukken en dergelijke. De ellende begon 2 weken geleden met mijn werkstuk forensische psychologie, daarna afgelopen woensdag groepproject, gister werkstuk attention en presentatie groepproject en vandaag individuele presentatie over dementie. Bleh, beetje stressen maar gelukkig ben ik er nou vanaf en heb ik alleen nog 2 kleine werkstukjes voor volgende week vrijdag. Maar dat komt wel in orde. Buiten dat gaat het hier lekker, nog steeds grote lol met huisgenoten. Regelmatig voetballen (vooral op PS 2, maar ook op het veld ;-)), volgende wedstrijdje tegen Little China ;-), stel aziaten iig. Voor de rest nog af en toe wedstrijdjes tegen andere verdiepingen op een 5 tegen 5 veldje. Erg leuk dus.

Nog maar 3 weekjes en dan kom ik naar huis, heerlijk. Ik vlieg vanaf Liverpool maar ik zal het weekend slijten in Winsford, vlak bij Chester waar mijn buurman Chris woont. Voor de rest heb ik eigenlijk weinig spannende dingen beleefd, lord of the ringsboeken in engels gekocht, naar 'the Incredibles' (film) geweest, leuk! Komend weekend gaat lekker rustig zijn als de meeste van mijn vrienden uit de halls een weekendje naar Londen gaan, waar ik volgend jaar naartoe zal gaan.
Leuk leuk dus weer. Maaruh ik ga nou langzaam stoppen, groetjes en tot de volgende keer!

Wil je weten hoe dit avontuur dan verder zal gaan kijk naar Robbie eeeeeeeeeeeeeeen uhm.... Adriaan?

fijne sinterklaas gewenst natuurlijK!

• 30 November 2004 - 20:02

Suikertante:

Oef, ben ik blij dat je er nog bent! En druk bezig met van alles. The lord of the Rings in het Engels zal een ware uitdaging zijn. Ome Ad heeft een grote voorraad spannende Engelse boeken, dus als je het wil bijhouden, dan kan dat. Laat me s.v.p. weten of het bedrag voor de kerstreis op de goede plek is gearriveerd, anders is iemand een avond dronken geworden van jouw centjes. Lieve Rob, ik zal het fijn vinden je te zien. Maastricht is wel erg leeg zonder jou. Dikke knuffel en maak de Chinezen in.

• 02 December 2004 - 10:32

Samira:

Heej Rob,
    ik dacht..Laat ik ook maar eens een berichtje plaatsen...Zoals we allemaal kunnen lezen,vermaak je je prima daar in Bangor...Das mooi om te horen..Ik zou zeggen,nog veel plezier die weken wat je daar zit,en een great flight back..en ja,the incredibles is echt geweldig...:d...

• 02 December 2004 - 16:12

Essiej:

heej rubke...broeder..hier n bericht van uw zuster...jah maak ze in he de jappen;) haha grepkuh..doe ze de groetjes van ushi! owja kheb per ongeluk je gitaar laten vallen..hihi niet boos zijn! hou van je!! kuskuss!

• 03 December 2004 - 17:52

beste esther,
    mbt tot gitaar, is ie echt beschadigd?
    zo ja, dan kun je beginnen met zoeken van een onderduikplaats....

is he joking?? :-P

• 03 December 2004 - 17:53

Rob:

O ja en tante, het geld is goed aangekomen, heel erg bedankt daarvoor!!!
    ipv van een vreemde ben ik er nu een avond dronken van geworden,grepkuh..

• 05 December 2004 - 20:33

RSH:

hallo, je kent mij wel vaag maar ik heb een vraagje: ken jij een Chr. Gezin in engeland of daar ergens waar t engels talig is die een kindermeisje zoeken? (met kids dus...) Mail maar ff naar me: ruthjehodo@hotmail.com dank je....

• 06 December 2004 - 09:40

Essiej:

neej van je gitaar was maar n grapje..weet je tog, ik als goede gitarist laat zulke dingen niet gebeuren! hihihihihihihi...nog ff en dan ben je weer truggg!!!!

kuskusss essieeeeej(zuster)

• 06 December 2004 - 16:54

Rob:

>> Hey Esther, gelukkig voor jou dat het een grapje was, anders had je op kamers gekund :P.

>> Hey Ruth, ik heb eerlijk gezegd op dit moment geen flauw idee wie je bent om eerlijk te zijn. Maar goed, ik zal een navragen bij wat mensen okee?
    ps waar ken ik je van?

>> Groetjes allemaal,

• 06 December 2004 - 21:41

Rob:

poeh esther, als ik er ooit over gedacht zou hebben om je een kerst kadootje te geven, dan heb je dat nou wel verknald met die opmerking over de telefoon :P:P:P, nee hoor ZIDH (zuster in de Heer), ik vergeef je hoor...

• 07 December 2004 - 15:51

Essiej:

hmm...das duidelijk hou ook van jou, kzal je nog eens gitaarles geven..tjonge jonge..poeeeeh.. en tog krijg jij n kerstkado van mij, omdat ik een vredelievend mens ben! ;) haha

kusssssss je zusje!

• 07 December 2004 - 17:38

Rob:

Nou dat is lief! Ik verwacht natuurlijk ook niet anders na al die jaren dat ik zoveel voor jou heb gedaan, eigenlijk is een kadootje voor kerst dan niet genoeg esther :P:P:P

• 07 December 2004 - 19:05

RSH:

sorry, maar dat duurde echt te lang om uit te leggen... Ik ben het zusje van Benjamin Hoddenbagh en ik hoorde toevallig dat jij in Wales bent. Nu ben ik naar iets op zoek en dacht dat jij me misschien verder kan helpen. Als het niet gaat maakt het ook niet uit je hoeft je nu ook weer niet in allemaal vreemde bochten te wringen om aan iets te komen. Veel plezier in je laatste weken! Ruth Hoddenbagh
    Ps:je bent wel eens bij ons geweest...Remember???

• 07 December 2004 - 20:53

Rob:

Aha...nou ik snap, ja ik herinner me je nog wel maar ik kon het niet afleiden van het RSH. Ik zal een mailtje op het intra-net van de CU (christian Union) zetten, groetjes

• 09 December 2004 - 20:24

Ruth:

ok thanx!!!

• 14 December 2004 - 08:40

******:

kijk ook eens op www.realimpact.nl
    gr's

• 14 December 2004 - 12:50

Hallo daar allemaal,
    oooowww, een berichtje van een mistery person, spannend hoor..
    Ik leef nog, dus dat is natuurlijk fijn, heb mijn eerste essay gehaald (vraag niet met wat voor n punt, bleh..) en ik ga nu lunchen,
    doeidoei