The sun is shining! - Reisverslag uit Bangor, Verenigd Koninkrijk van Rob Hameleers - WaarBenJij.nu The sun is shining! - Reisverslag uit Bangor, Verenigd Koninkrijk van Rob Hameleers - WaarBenJij.nu

The sun is shining!

Door: Rob

Blijf op de hoogte en volg Rob

27 Oktober 2004 | Verenigd Koninkrijk, Bangor

Goeie dag allemaal,
hier een mailtje vanuit een momenteel droog en zonnig Bangor ( en dat is echt een uitzondering). Hier gaat alles prima, mijn enkel is al bijna helemaal in orde m.b.t. pijn, slechts nog een klein beetje gezwollen. Ik mag helaas van de doctor de komende 6 weken nog niet sporten maar goed, daar komen we wel over heen ;-). Voor de rest is ook alles in orde. Vrijdag heeft het flink geregend, een aantal gebouwen waren ondergelopen, met name in straten in Lower Bangor. Ook was 'de' nightclub (Time) ondergelopen dus geen Tea & Toast deze keer. Maar gelukkig is mijn kamertje droog gebleven (in Upper Bangor, op de derde verdieping ;-)). Voor de rest gaat vandaag een nieuwe fase van mijn integratie hier in. Ik ga namelijk dadelijk Bean on Toast met worstjes eten. Lekker bijzonder zou je denken (of waarschijnlijker, helemaal niet lekker en nog minder bijzonder ;-)) maar de halve Engelse populatie in mijn Halls leeft erop, dus ik ga dadelijk het echte engelse leven ervaren.
Lekker interessant :).

Ben momenteel ook lekker aan t studeren, dadelijk even naar de bieb om wat artikels de kopieren, begin langzaam toch een beetje op gang te komen na wat opstartproblemen.
Komende zondag ga ik met mijn buurman Chris naar een voetbalwedstrijd van Wrexham, een club in de League One, dat is de derde divisie hier (ongeveer niveau van de Gouden Gids (eerste) Divisie in onze Mickey Mouse League in NL ;-)) , zijn familie is daar supporter van.

Nou, dat was het denk ik weer, ik heb voor de rest niet vreselijk veel te melden, dus groetjes natuurlijk allemaal en tot gauw
Cheers!
Rob

ps! Esther, regel je snel je vlucht! Ps, laatste weekend van november wordt problematisch, ben dan de zaterdag naar Dublin waarschijnlijk..Laat dus even snel wat horen over wat je van plan bent.

• 27 Oktober 2004 - 21:37

Suikertante:

Dear Beanie, pas maar op. Voor je het weet, raak je verslingerd aan bonen. Gebakken, gestoomd, of gewoon lekkker ouderwets opgewarmd in blik. Jaks. Jammer, lieve neef, dat je sportieve inspanningen op een laag pitje moeten staan vanwege je blessure. Een troost: het gaat weer over. Omdat je nu eenmaal in hersenen geïnteresseerd bent (die kun je ook eten, overigens), heb ik je weer wat over de post gestuurd (inclusief wat persoonlijke woordjes). Slaap goed en wees braaf! Dikke kus van Annemie

• 30 Oktober 2004 - 15:30

Essiej:

rob! ik heb dinsdag mn eerste rijles!!!!! AGHR! hihihi vet he!

• 30 Oktober 2004 - 15:30

Esther:

jah kwil wel kome..maarre...kweet tog niet hoe dat werkt allemaal???

• 04 November 2004 - 10:01

Essiej:

oehhh rijles is vet!!! ik ga morge naar sosu minifestival!..enne.laat es wat hore..k ben je lievelings zusje!

• 04 November 2004 - 11:26

Je Broeder ;-):

Daaaag suster! ik zal je morgen mailen, heb dan iets meer tijd, nou nog druk druk!
    Vanmorgen om 5 uur ging het brandalarm, heerlijk, stonden allemaal buiten in de kou, gelukkig zover ik weet niks gebeurd. Daarna toch naar mn college om 9 geweest :D! Goed he ;-). Maaruh veel plezier om SoSu!
    je broeder!

• 08 November 2004 - 16:38

Noelle:

he rob

alles goed daar?zo te lezen bevalt het prima!fijne tijd nog en tot snel in mestreech!! ;-)
    groetjes noelle

• 17 November 2004 - 11:22

Juud:

Heej Robke!

Wordt t nie eens tijd voor n update?! ;)

• 17 November 2004 - 18:26

Kris:

Jow Rob! waazup! ik lees dat het ondertussen al weer eventjes is geleden dat je iets hebt geschreven.. Hoop dat alles allrighty is.. Denk je nog wel in het nederlands :P??
    In ieder geval heel veel groetjes!
    Kris