Update en adres!
Door: Rob
Blijf op de hoogte en volg Rob
22 September 2004 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Ik probeer ook zsm mijn adres op deze site te krijgen,dus dan kunnen jullie weer de normale fanmail opsturen ;-)
Greetz!
Rob
ps Peter, hoe is het nieuwe gebouw??
22 September 2004 - 12:04
The Pets:
Now jou arre goon, we staj at joer kamer, thanks u lot -
22 September 2004 - 17:48
Essie:
heej scheetepoep(broeder van me;))...thnx voor je mailtje! bohh kheb t druk met lere voor tentame!! kga natuurlijk wel vette 9 halen!mhoehaha! ben toenstrx zeiknat geregend! maja..hoe zijn je kamergenoot(jes?)..? naja we maile snel!!
kuskuss! je zusje!
btw airline tycoon is in de aanbieding bij de bart shit! jaaaaa!!!!!!!!!! -
23 September 2004 - 07:47
Suikertante:
Rob, wordt er daar ook nog gestudeerd of is dat niet de bedoeling? Overigens verwacht ik geen reactie op de flauwekul die ik schrijf, maar wellicht is het aardig voor jou te blijven weten dat aan deze zijde van het Kanaal nog vormen van leven voorkomen. Dinsdag zijn mijn collega's te paard achter de Gouden Koets wederom te paard gebleven en zijn er niet afgedonderd (jammer enerzijds). Voor hen is het ieder jaar weer spannend, want de meesten hebben pas paard leren rijden toen ze in dienst van de Koningin kwamen. Ik ben een cursus kunst- en cultuurgeschiedenis in Delft begonnen en heb weer ondervonden hoe inspirerend en stimulerend studeren is. Big hugh! Annemarie