Adres!
Door: Rob
Blijf op de hoogte en volg Rob
23 September 2004 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Ik heb me vandaag geregistreerd en ben nou dus officieel student aan de Universiteit van Wales, Bangor. Ik ga de komende maanden:
Attention, Forensic Psychology & Clinical Psychology of later life doen. Klinkt in ieder geval veel belovend en het rooster is ook redelijk veel belovend, elke vrijdag vrij ;-) (wat trouwens ook stimulerend werkt, tante). Gister naar eerste bijbelstudie avond van CU geweest, erg cool en daarna nog een lange wandeling langs het strand gemaakt. Maar goed, nou de reden van dit berichtje, mijn officiele adres:
Rob Hameleers (<--- Mijn Naam ;-))
B306 Neadd Emrys Evans
groetjes
Rob
23 September 2004 - 16:29
Je Weet Wel..je Zusje:
yes he he eindelijk kan k tenminste die berg fanmail hier opsture!
kuskuss -
24 September 2004 - 12:28
Suikertante:
Thanks for the address. Ik zal mijn diepe gedachten nu over de post aan je sturen. Want post krijgen per Engelse postman (who always rings twice!) is natuurlijk ook prettig. Ik leer tot mijn stomme verbazing een taal kennen die ik nog niet kende: e mail-buzzen. Kennelijk is er een taaltje ontwikkeld speciaal voor de e mail. Doe ik niet aan mee, ben ik te oud voor. Doet me deugd dat je je plekje al gevongen hebt, het aanpassingsvermogen van een mens blijft opmerkelijk. En ik blijf bewondering hebben voor de manier waarop je deze webpagina hebt opgezet en deze professioneel beheert. Alle beneur, zeggen we in Mestreech. Heb zelf ook weer werk gevonden (ad hoc): mag hard gaan werken gedurende acht weken aan de voorbereiding van een EU-ministerconfertie in Rotterdam (eind november). Als echte geldwolf vind ik het salaris wel lekker. Puun! -
24 September 2004 - 16:27
Mirjam:
Heeej Robke!!
Wat ben je toch rete sociaal he. Het maakt niet uit waar je bent, je gaat gelijk overal heen en feest er op los :). Heerlijk!!! Vooral blijven doen, genieten!!!
Hoi dan -
24 September 2004 - 23:24
Dré:
hey kerel, heel veel succes en God bless you.
groetjes Dré :-) -
25 September 2004 - 13:04
Esther:
rob..wil je de volgende keer zo lief zijn niet alle gitaarkabels mee te nemen als je meer dan n week weggaat ofzo..want k kan nu dus mn gitaar niet op versterker aansluite..GRRR!! wou k eindelijk weer ns gaan spele!!
poen