Foto's e.d. - Reisverslag uit Bangor, Verenigd Koninkrijk van Rob Hameleers - WaarBenJij.nu Foto's e.d. - Reisverslag uit Bangor, Verenigd Koninkrijk van Rob Hameleers - WaarBenJij.nu

Foto's e.d.

Door: Rob

Blijf op de hoogte en volg Rob

26 September 2004 | Verenigd Koninkrijk, Bangor

Goeie dag allemaal!
Hier weer een mailtje vanuit lovely Bangor. Ik ben vandaag door Snowdonia gereden met de bus en het was echt adembenemend mooi, foto's volgen gauw. Voor de rest heb ik het vooral druk gehad de laatste paar dagen met het regelenen van de laatste dingetjes en nou ben ik voorlopig af van de formulieren. Voor een verslag van de Tea & Toast die ik vrijdag heb gedaan verwijs ik u/jij* door naar Judith's site (jvd.waarbenjij.nu) die daar een leuke verslag van heeft, maar het was echt een leuke ervaring met veel leuke reacties & gesprekken ook. Bijgevoegd zijn ook een paar foto's van mijn kamertje, niet dat je er veel wijzer van wordt maar het is toch leuk. Btw, sorry Esther voor de kabels maar die moet je aan Jonathan terugvragen, hij heeft ze. Ik ga nou langszaam maar eens aftaaien, het is namelijk redelijk laat na een vermoeiende dag maar allemaal veel plezier, succes en andere dingen in de lage landen en tot gauw,
cheers,
Rob

*streep door wat niet van toepassing is

• 26 September 2004 - 14:28

Joor En Essie!:

heeej broeder!...Joris wenst je n leuke tijd toe..!! enne...we misse je wel nu heel erg hoor..boehoeeee snik snotter...maar tis leuk om te leze dat je t naar je zin hebt!! vergeet niet dat je zusje erg van kleren houdt..dus souvernirs zijn welkom..roze is wel leuk..zwart ook altijd goed(slankt af zegge ze)..ennee....uh..nieuwe schoenen zijn wel nodig;)..just kidding..

maarre moet k dan aan jonathan die kabels vragen ofwat??...of wordt dat dan zijn huwelijkscadeau??
    nou..spreek je gauw!!...

kusss je zuster esther...en een zwaaitje van joor!!

• 26 September 2004 - 15:00

Suikertante:

Dear Rob, heb uit NRC een paar artikelen voor je gescheurd over neuropsychologie en zal ze je per post opsturen. Goed dat je het daar naar je zin hebt. Je zult zien, die 4 maanden vliegen om, tenzij je besluit om je aldaar te vestigen (?). Ik heb me weer uitgeput in het op gecontrolerde wijze laten vliegen van een een klein k..tgolfballetje. Als je daar nog een grappig golfpetje tegen het lijf loopt, dan hou ik me aanbevolen. Staat je tong al gevormd naar het Engels of raakt hij nog in de knoop? Ik heb net nog getelefoneerd met je broer, ik moet altijd erg om hem lachen. Hij vertelde dat hij met 7-0 had verloren met voetballen omdat die anderen groter waren en hem omver liepen. Sta je net op het punt om een mooie goal te maken ,word je weer omver gelopen. Je campus is anders dat ik me hem had voorgesteld. Een beetje meer Harry Potters toverschool had ik me voorgesteld. De échte confidenties stuur ik je over de post. Wees braaf en doe niets wat ik ook niet zou doen (?!). Annemarie

• 26 September 2004 - 19:27

Judith:

Hallo!

Even om iedereen te waarschuwen...: je weet niet wat voor moeite hij heeft gedaan om deze foto's te kunnen maken.. hij heeft stiekum alle rommel in de kast gedumpt enzo...! Don't let Rob fool you!! :P

• 27 September 2004 - 13:59

Opvoedkundige!!!!!:

Lieve Rob ,wanneer jij je nog moet verontschuldigen aan je moeder,dat je je bed niet hebt opgemaakt!!Shame on you.
    Voor mijn part maak je je bed helemaal niet op,het is toch jouw bed. Puuun moeke

• 28 September 2004 - 08:58

Anne:

Ha die robbie! je vermaakt je dus wel zo te horen? Toppie, ben weer eens aant soggen, coschap achter een pc is mij niet toevertrouwd..;-), zeker niet als je kunt mailen dus dat wordt stalken ! have fun he! Hugg!

• 28 September 2004 - 13:16

James:

Mooi uitzicht daar zeg.. Heb je nu een laptop op de kamer?